Saxonas's Book

With A Vamp In The Middle

Bilen får nytt att rulla på

Bilen
Ska kolla om dem har fina fälgar i lindesberg, jag har hört att dem ska vara rätt fräscha till bra pris. Håller på att fixa på bilen så att den ska bli fräsch till nästa säsong. 

Just nu är jag på ganska dåligt humör men vet inte alls varför, jag borde inte vara på dåligt humör för igår kom det en liten flicka till världen. Egentligen borde jag vara överlycklig men jag känner inte alls så, känner bara att den här dagen kan gå och lägga sig igen. 

När jag kommer hem kanske jag ska ta en lång promenad och en lång dusch efter det. Eller bara ligga och mysa med stefan i soffan framför en bra film. Eller nånting roligt kanske man ska hitta på, känner bara att jag inte alls har luft eller ork att vara på dåligt humör. 

Färger jag gillar: 

  • blå
  • lila
  • turkos
  • korall